If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да попитам хората с отлепили се тавани как са се справили с проблема ? Че гледам повечето ГТВ-та с разлепени, почнали да се разлепят или намчкани тавани (тапицерия, не ламарина )
Здравейте и от нас!
Искаме да ви препоръчаме две страхотни момчета, коити работят много качестевно. Става въпрос за автотапицери- тапицерията на тавана.
Открихме ги съвсем случайно, тъй като и ние имахме същия проблем- ALFA 145. За увиснал таван взимат 100лв като това е цената с демонтаж, момнаж и материали, с една дума всичко. Схемата е следната- отиваш и за 1 час ти свалят кората, след 2-3 дни отиваш да ти я поставят за около 2 часа, въобще културна работа.
Правят всичко от областа на автотапицерските услуги. На нас ни ушиха и щоричка за багажника- от кожа е + изтъркано на предна седалка и дупки от цигари на задна. Щоричката е 20лв, а другото 40лв.
Даваме ви и координатите им:
"Автоинтериор"
кв. "Гео Милев"
ул. " Христо Максимов" № 31
0885912258
0885912295
и ICQ- 482861727
ALFA 33 - Sport Wagon,1.4 I.E. - Boxer, 88 hp,`93 Ex'
ALFA 156 - Sport Wagon, 2,4 JTD - 136+hp, '00 Ex'
ALFA 159 - 2,4 JTDm - 200 hp
ALFA Brera - 2,4 JTDm - 200 hp
ние с брат ми претапицирахме таван, колонките и сенниците за около 400 лв всичко в R'n'B но ми се струва бая скъпичко. материалите са супер качествени и момчетата много добре си разбират от занаята ама все пак.....
Миналата седмица претапицираха тавана на жена ми на Гтв-то в Хаджи Димитър,цената там е таван 70лв и по 10лв на колонка. Общо всичко 130лв. Лично за мен там са най добрите,правя тавани там от доста време винаги съм адски доволен.
Миналата седмица претапицираха тавана на жена ми на Гтв-то в Хаджи Димитър,цената там е таван 70лв и по 10лв на колонка. Общо всичко 130лв. Лично за мен там са най добрите,правя тавани там от доста време винаги съм адски доволен.
Да попитам хората с отлепили се тавани как са се справили с проблема ? Че гледам повечето ГТВ-та с разлепени, почнали да се разлепят или намчкани тавани (тапицерия, не ламарина )
На мен от няколко дни ми се върти една идея свързана с тавана на моята.
Понеже вече се е поизцапал и захабил, се чудя, дали е възможно да се претапицира, само че с кожа, която да е същата като тази на седалките/вратите?
Ако някой е правил подобно нещо (не е задължително да е на GTV), ще съм благодарен ако сподели къде го е правил и горе-долу колко излиза като пари.
Благодаря предварително.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
На мен от няколко дни ми се върти една идея свързана с тавана на моята.
Понеже вече се е поизцапал и захабил, се чудя, дали е възможно да се претапицира, само че с кожа, която да е същата като тази на седалките/вратите?
Ако някой е правил подобно нещо (не е задължително да е на GTV), ще съм благодарен ако сподели къде го е правил и горе-долу колко излиза като пари.
Благодаря предварително.
Аз като карах на жена ми колата имах същата идея-червена кожа. Имаше само обърната и цената беше 600 минимум
Ужас,не мога да си го позволя за колата на жената
Аз като карах на жена ми колата имах същата идея-червена кожа. Имаше само обърната и цената беше 600 минимум
Ужас,не мога да си го позволя за колата на жената
Явно няма да го бъде този "проект".
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment